Περισσότερα από 65 χρόνια συνεχόμενης παρουσίας στην ίδια οδό, στο ίδιο μέρος με σταθερό κοινό τους λάτρεις του καλού κρέατος.

Ήταν το 1951, όταν ξεκινήσαμε σαν ένα μικρό κρεοπωλείο. Δύο χρόνια αργότερα προστέθηκε μια μικρή υπαίθρια ψησταριά και μόλις 5 τραπεζάκια που εξυπηρετούσαν τους τότε λιγοστούς κατοίκους της περιοχής.
Και αυτή ήταν η αρχή! Τα 5 τραπεζάκια έγιναν 10 και η υπαίθρια ψησταριά εξελίχθηκε σε χασαποταβέρνα, η οποία και συνέχιζε να μεγαλώνει.
George….. φώναζαν με ενθουσιασμό οι Αμερικάνοι, που κατέκλυζαν την τότε χασαποταβέρνα στις δεκαετίες του ’60 και ’70, τον παππού τον Γιώργο, που στεκόταν πάντα εκεί φιλικός να εξυπηρετήσει τους πελάτες και που στάθηκε αφορμή να μας γνωρίζετε, ύστερα από τόσα χρόνια με αυτό το όνομα.
Όλο αυτό το χρονικό διάστημα πέρασαν από τα τραπέζια μας σημαντικοί άνθρωποι της τέχνης, των γραμμάτων, του αθλητισμού και της πολιτικής.

Από τότε κύλησε πολύ κρασί στα ποτήρια σας και άφθονο καλό κρέας στα πιάτα σας... 

Χαρακτηριστικό και ιδιαίτερο γνώρισμά μας ήταν και εξακολουθεί να είναι τα μπιφτέκια μας, που στάθηκαν αιτία και αφορμή για να δοθεί ο χαρακτηρισμός στην ευρύτερη περιοχή ως «Μπιφτεκούπολη».


Η τέταρτη γενιά πλέον, συνεχίζει να αναπτύσσει μία οικογενειακή ιστορία, με σεβασμό στην κληρονομιά που έλαβε και σας περιμένει να απολαύσετε στην «Μπιφτεκούπολη» επιλογές κρέατος που θα ικανοποιήσουν ακόμη και τους πλέον απαιτητικούς.

Σας ευχαριστούμε για την αγάπη και την αφοσίωση που τόσα χρόνια μας δείχνετε!

70

Χρόνια συνεχόμενης λειτουργίας

139500

Επισκέπτες τον χρόνο

432920

Μπιφτέκια τον χρόνο

© Copyright 2019  George's Steak House - All Rights Reserved  |  Ισολογισμοί