Περισσότερα από 70 χρόνια συνεχόμενης παρουσίας στην ίδια οδό, στο ίδιο μέρος με σταθερό κοινό τους λάτρεις του καλού κρέατος.

Ήταν το 1951, όταν ξεκινήσαμε σαν ένα μικρό κρεοπωλείο. Δύο χρόνια αργότερα προστέθηκε μια μικρή υπαίθρια ψησταριά και μόλις 5 τραπεζάκια που εξυπηρετούσαν τους τότε λιγοστούς κατοίκους της περιοχής.
Και αυτή ήταν η αρχή! Τα 5 τραπεζάκια έγιναν 10 και η υπαίθρια ψησταριά εξελίχθηκε σε χασαποταβέρνα, η οποία και συνέχιζε να μεγαλώνει. Όλα αυτά τα χρόνια από τα τραπεζάκια του George’s, όνομα το οποίο ουσιαστικά κατοχυρώθηκε από τους Αμερικανούς, οι οποίοι κατέκλυζαν καθημερινά το μαγαζί κατά την διάρκεια των δεκαετιών ’60 και ’70, πέρασαν σημαντικοί άνθρωποι της τέχνης, των γραμμάτων, του αθλητισμού και της πολιτικής.
Χαρακτηριστικό και ιδιαίτερο γνώρισμά μας ήταν και εξακολουθεί να είναι τα μπιφτέκια μας, που στάθηκαν αιτία και αφορμή για να δοθεί ο χαρακτηρισμός στην ευρύτερη περιοχή ως «Μπιφτεκούπολη».
Σήμερα πλέον η τέταρτη γενιά, συνεχίζει να αναπτύσσει μια οικογενειακή ιστορία, έχοντας κληρονομήσει γνώσεις και αντλήσει διδάγματα, δημιουργώντας ένα εστιατόριο σταθμό στην εξέλιξη της ελληνικής κρεατοφαγίας, σύμφωνα πάντα με τα πρότυπα και τις ανάγκες της σύγχρονης εστίασης.  

70

Χρόνια συνεχόμενης λειτουργίας

139500

Επισκέπτες τον χρόνο

432920

Μπιφτέκια τον χρόνο

© Copyright 2023  George's Steak House - All Rights Reserved  |  Ισολογισμοί